vineri, 27 martie 2015

In cazul in care te afli in cautarea unor hale industriale, fie pentru inchiriat, fie sa le cumperi, trebuie sa studiezi bine piata, ca sa faci cea mai buna alegere.

          Cele mai ieftine hale industriale, la periferie

          Halele industriale cele mai ieftine se gasesc de obicei la periferia oraselor si in locuri mai greu accesibile. Cu cat sunt mai bine pozitionate, este normal ca pretul lor sa creasca.

Hala industriale din materiale rezistente
sursa foto:wikipedia

          O hala industriala trebuie sa fie spatioasa si  sa fie confectionata dintr-un material rezistent. De asemenea, poate fi cu mai multe etaje sau poate avea doar parterul. Aici pot fi amenajate spatii de birouri, sere, sectii ale unei fabrici sau ateliere de croitorie.

Hala metalica cu rezistenta metalica
sursa foto: wikipedia


          Halele industriale la un pret avantajos sunt si cele situate in orasele mici, nicidecum in Bucureti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta ori Oradea sau Craiova.In orasele mari sunt preturi mai ridicate si la terenuri, dar si la locuinte.

          Hale industriale care au mai fost utilizate, mai avantajoase

          Halele industriale ideale trebuie sa fie si spatioase, sa poti amenaja aici o sectie a unei fabric exact asa cum trebuie, fara sa ai restrictii. Halele industriale noi sunt mai bune, caci sunt confectionate dupa ultimele tehnologii, multe dintre ele au termopane, dar si alte beneficii.

Hale metalice industriale, de calitate
sursa foto: wikipedia

          Insa aceste lucruri se reflecta si in pretul de vanzare, care se stabilete pe metru patrat. Astfel ca, de multe ori, este mai indicat si mai avantajos pentru comparator sa ia o hala industriala la mana a doua. Chiar daca este mai veche, poate fi reconditionata. Si pana la urma depinde si de ceea ce vrei sa amenajezi inauntru.

Spatiu comercial reprezentat de hale metalice industriale
sursa foto: wikipedia

          Asadar, si acest lucru conteaza enorm cand decizi sa cumperi un astfel de spatiu comercial. Oricum, inainte sa te decizi sis a mergi sa vizionezi halelele, cauta mai multe oferte, caci site-urile de anunturi de pe internet contin astfel de informatii. Multe dintre hale au si poze, astfel ca esti in masura sa iti faci o idee clara despre cum arata acestea. Este bine sa faci un studiu de piata aprofundat inainte sa te apuci sa cumperi aceste hale industriale.